برای پخش از شبكه پنج سیما؛
فرآوری گوشت در شهرری سوژه تهرانگرد شد
کیت هنری: تازه ترین قسمت برنامه تلویزیونی تهرانگرد با یک رویکرد متفاوت به شهرستان تاریخی ری سفر می کند تا نگاهی به فرآوری گوشت سبک و سنگین در این منطقه داشته باشد.
به گزارش کیت هنری به نقل از روابط عمومی شبکه پنج سیما، «تهرانگرد» در برنامه این هفته خود که جمعه ۲ تیر از شبکه پنج سیما روانه آنتن می شود ضمن سفر به شهرستان تاریخی ری نگاهی به فرآوری گوشت سبک و سنگین خواهد داشت.
در توضیحات کامل این قطعه آمده است:
برنامه «تهرانگرد» این هفته به شهر ری سفر کرده است. شهری که قدمت آن با وجود آثار تاریخی هزار ساله بر کسی پوشیده نیست. دوربین «تهرانگرد» در قسمتی از سفر خود تعدادی از آثار تاریخی این شهر را به تصویر خواهد کشید و در ادامه با حضور در یک مجموعه فرآوری گوشت سبک و سنگین روند کار در این واحد صنعتی را بصورت مستند در مقابل دیدگان مخاطبان خود قرار می دهد. «تهرانگرد» در ۳۶ قسمت ۲۰ دقیقه ای، در گروه تهران و شهروندی شبکه پنج سیما و با همکاری جهاد کشاورزی استان تهران تولید می شود. این برنامه جمعه هر هفته ساعت ۲۲ از شبکه پنج سیما پخش می شود و بازپخش آن جمعه بعد ساعت ۱۲: ۳۰ خواهد بود
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب