ArtKit کیت هنری

بیست و یک هفته بعد بهترین فیلم کوتاه دوسالانه دونا سینما شد

بیست و یک هفته بعد بهترین فیلم کوتاه دوسالانه دونا سینما شد به گزارش کیت هنری، جایزه بهترین فیلم کوتاه داستانی از دوسالانه بین المللی دونا سینما در کشور اسپانیا به بیست و یک هفته بعد به کارگردانی نسرین محمدپور تعلق گرفت.


به گزارش کیت هنری به نقل از مهر، فیلم کوتاه «بیست و یک هفته بعد» به نویسندگی، کارگردانی و تهیه کنندگی نسرین محمدپور که اخیراً هم در هفدهمین دوره جشنواره سانتو دومینگو جمهوری دومینیکن و نهمین دوره جشنواره سانتاندر کلمبیا حضور داشت، توانست از هشتمین دوسالانه بین المللی دونا سینما که در اسپانیا برگزار شد، جایزه بگیرد. دوسالانه بین المللی دونا سینما (Mujer y Cine زن و فیلم) جشنواره ای است که به کار زنان در سینما و به صورت کلی در صنعت فیلم اختصاص دارد. در این رویداد که اسفند ماه برابر با فوریه ۲۰۲۵ در اسپانیا برگزار شد، هفته ای به سینمای زنان اختصاص داده شد و منتخبی از فیلمهای بلند، کوتاه، مستند، انیمیشن و ویدئو آرت به نمایش درآمد.
«بیست و یک هفته بعد» پیش از این، جایزه ویژه هیأت داوران یازدهمین دوره جشنواره فیلم نگاه تابو اسپانیا، جایزه بهترین فیلم کوتاه آسیایی بیست و هشتمین جشنواره بین المللی بوسان کره جنوبی و جایزه ویژه هیأت داوران سی و یکمین جشنواره بین المللی فیلم گولدن بول آدانا را از آن خود کرده بود. این فیلم همینطور در سی و دومین جشنواره بین المللی فیلم ریندنس انگلیس، پنجاه و هفتمین جشنواره بین المللی فیلم هوف آلمان و … به نمایش درآمده بود.
عرضه و پخش بین الملل «بیست و یک هفته بعد» بر عهده شرکت سینه راما به مدیریت نشاط باقری است. بنفشه ریاضی، لیلا حسین زاده، سودابه بهرامی نژاد و پریسا عسگری بازیگران فیلم را می سازند.


منبع:

1403/12/20
10:33:52
5.0 / 5
28
تگهای خبر: انیمیشن , بازی , بازیگر , جشن
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان کیت هنری در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۵
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

ArtKit کیت هنری
artkit.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كیت هنری محفوظ است

كیت هنری

کیتهای هنری ؛ کیت هنری، با ارائه انواع کیت های هنری، شما را در خلق آثار هنری زیبا و لذت بخش یاری می کند.