ArtKit کیت هنری
یك استاد حوزه و دانشگاه:

وظیفه علمای شیعه و سنی ایجاد وحدت بیشتر در جهان اسلام است

وظیفه علمای شیعه و سنی ایجاد وحدت بیشتر در جهان اسلام است كیت هنری: یك استاد حوزه و دانشگاه اظهار داشت: امروز علمای شیعه و سنی باید پرچم اتحاد را بالا ببرند و همه بدانیم كه تفكر علمای شیعه و سنی نسبت به یكدیگر تفكری توأم با احترام بوده است. چه كسی می گوید رهبران مذاهب اسلامی با هم به شكلی بد رفتار می كردند. غربی ها نمی خواهند ما بگوییم همه با هم برادر و خواهر هستیم در صورتیكه بالاتر از وحدت و برادری ما چیزی نداریم و این وظیفه علمای شیعه و سنی است كه باید آنرا برای مردم تبیین كنند.


به گزارش كیت هنری به نقل از ایسنا، رحیم پورازغدی امروز (سه شنبه، ۲۵ تیرماه) در دومین روز از نخستین جلسه تبیین و ایده پردازی بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی كه با حضور فرهیختگان حوزه و دانشگاه و ائمه جمعه و جماعات اهل سنت، حجت الاسلام والمسلمین محسن قمی – عضو مجلس خبرگان رهبری و معاون ارتباطات بین المللی دفتر مقام معظم رهبری و… در دبیرخانه شورای نمایندگان ولی فقیه در مناطق قومی برگزار شد، با بیان این مساله كه ما همواره باید ارتباط خودرا با نسل جوان و آینده حفظ نماییم و بدانیم كه دشمنان بر روی آنها سرمایه گزاری نموده اند به خصوص در دنیای امروز كه فضای اینترنت تا عمق خانه ها نفوذ كرده است اظهار نمود: دشمنان با ایجاد مسائلی به ذائقه جوانان ما اهتمام در جذب آنها دارند و ما باید با یك جریان تمدن سازی معاصر در مقابل آنها بایستیم.
وی اظهار داشت: انقلاب اسلامی از ایران شروع شد و منشأ نهضت بیداری در جهان اسلام شد. اصل شكوفایی دین در جهان معاصر از ایران شكل گرفت. پیش از آن هم نهضت های بیداری وجود داشته است اما اینكه بخواهیم به صورت جهانی آنرا عرضه نماییم از ایران این الگو بوجود آمده است. یكی از بزرگترین موانع تشكیل امت واحده نقطه ضعف در بحث تعامل و ارتباط با یكدیگر است. ۴۰ سال قبل دو تفكر در جهان وجود داشت یكی تفكر غربی و دیگری تفكر شرقی بود. با ظهور و بروز انقلاب اسلامی سه تفكر در جهان بوجود آمد و تفكر سوم تفكر اسلامی بود كه موجب سقوط كمونیسم نیز شد. اگر بگوییم كه نیمی از تحریم های امروز ایران به سبب این است كه ما فرهنگ و نهضت خودرا از جهان اسلام داریم گزاف نگفته ایم. دشمنان یك هدف دارند و آن ایجاد جنگ بین شیعه و سنی است بنا بر این است كه شیعه انگلیسی و وهابیت را بوجود آورده اند.
این استاد حوزه و دانشگاه افزود: در بعضی از موارد می بینیم كه شیعه انگلیسی و یا وهابیت احادیث و روایاتی را مطرح می كردند كه نادرست است كه نمی توانیم آنرا بپذیریم، مثلاً در بعضی از جاها می خوانیم كه فرد هر كاری دلش می خواهد انجام بدهد شراب بخورد، حق و ناحق بكند و… اما همین كه در مجلس عزای سیدالشهدا (ع) حضور یافت همین امر موجب می شود كه تمام گناهان او ریخته شود. این ها اصل دین نیستند، گریه و عزا برای امام حسین (ع) مقدس و باارزش است اما نباید تمام دین را تعطیل نماییم. شیعه انگلیسی و سنی تكفیری در صدد هستند تفكرات غلط را در جامعه ترویج بدهند. در زمان جنگ با عثمانی، شیعه و سنی با یكدیگر زیر لوای پرچم اسلام متحد شدند و از این طریق بود كه توانستند آنها را شكست بدهند. بهتر این است كه مسلمانان به زیر بیرق اسلام بیایند. دشمنان ما از خارج نمی توانند ما را شكست بدهند مگر از داخل و به جان یكدیگر انداختن مسلمانان بتوانند به اهداف خود برسند. در بعضی از موارد می بینیم كه مشكلاتی در جهان اسلام وجود دارد كه ناشی از مشكلات اقتصادی نیست بلكه نشأت گرفته از معنویت است. دو قطبی كردن جهان اسلام موجب می شود كه ما نتوانیم به اهداف خود برسیم و از این طریق استكبار جهانی به هر آنچه كه می خواهد برسد. در كمتر دوره ای از اسلام تا این اندازه دشمنان درصدد نابودی دین بودند. تمام پنج پیامبر اولوالعزم در منطقه خاورمیانه بودند اما این را هم نباید فراموش نماییم كه طبق آیات قرآنی هیچ امتی در جهان اسلام وجود ندارد مگر آنكه پیامبری برای راهنمایی آنها آمده باشد. دشمنان به جهت اینكه قدرت اسلام را تضعیف كنند نمی گذارند كه جهان اسلام با یكدیگر متحد باشند.
پورازغدی افزود: برای شكل گیری انقلاب اسلامی امام راحل فرمودند كه همیشه باید دل به مسبب الاسباب ببندیم. یعنی همواره بدانیم خداوند است كه مسیر را برای ما باز می كند و كارها را به پیش می برد. ایمان موجب می شود كه انسان از خشونت و شقاوت دوری كند. شاید در روش ها اختلافاتی وجود داشته باشد، خطاها را می پذیریم كه باید اصلاح نماییم اما ما بشر هستیم و باید با ایمان و به دور از خشونت و شقاوت در كنار یكدیگر زندگی نماییم. بزرگان و علمای شیعه باید پرچم توحید كلمه و كلمه توحید حركت كنند و پرچم اتحاد را بیشتر از گذشته بالا ببرند. شیعه انگلیسی می گوید چرا به فلسطین كمك نماییم در صورتیكه فلسطین مسئله جهان اسلام است. تنها راه شكست اسلام این است كه تفكر وهابیت و شیعه انگلیسی را ترویج بدهند. شاهد این مساله هستیم كه بعضاً در دولت آل سعود دیسكو و رقص را بساط كرده اند كه در زمان بنی امیه هم مكه و مدینه مركز شراب خواران و رقاصه ها بود. اگر تفكر وهابیت را بگذارند می گویند مردم به طواف خانه خدا بروند، پس از آن هم اگر خواستند به دیسكو بروند.
وی اظهار داشت: امام راحل فرمودند ما با هیچكدام از ادیان دعوایی نداریم، دعوای اسلام با استكبار و كفر است نه دعوای مذهب با مذهب. فوكویاما (اندیشمند غربی) می گوید؛ غرب با همه می تواند سر كند به جز اسلام. بر همین مبنا است كه همواره در مقابل اسلام می ایستند. تركیه یك كشور سنی سكولار بود كه می خواستند در جهان اسلام الگو شود چون عربستان تمدن ندارد و ایران هم نباید به این قدرت برسد. بر همین مبنا بود كه آمریكا از تمام توان نظامی خود بهره برد و به عراق و افغانستان حمله كرد. هانتینگتون می گوید پس از انقلاب ایران عصر تمدن جهان اسلام شروع شده است و آنها نگران آگاهی مردم و خصوصاً مسلمانان هستند. وی همینطور می گوید: امید ما به نسل بعدی است كه می توانیم بر روی آنها كار نماییم. بر همین مبنا است كه در ابتدای صحبت های خود گفتم نسل جوان را نباید نادیده بگیریم و همواره باید با آنها ارتباط داشته باشیم. تفكر فكویاما و هانگ تینگ تن در صدد ایجاد خشم مسلمانان مقابل یكدیگر است. و می خواهد مسلمانان بگوید كه ما خواهر و برادر نیستیم.
این استاد دانشگاه افزود: آنها می دانند كه در پنج استان ایران برادارن و خواهران اهل سنت زندگی می كنند و بر همین مبنا همواره بر روی تضادهای شیعه و سنی به صورت ۲۴ ساعته كار می كنند. طرح كاهش نرخ رشد جمعیت یكی دیگر از برنامه هایی بود كه در صدد اجرایی كردن آن هستند. آنها همواره امپراطوری ایران را مطرح می كنند كه بگویند ایران می خواهد بر تمام كشورهای اسلامی مسلط شود در صورتیكه دشمن اول ملی گرایی امام راحل بودند كه می گفتند پان ایرانی و عربی نداریم فقط یك پان داریم و آن پان اسلام است. ایجاد جنگ های داخلی و تفرقه همچون مواردی است كه غرب به دنبال آن است. عقلانیت و مدارا دو مسئله ای است كه باید به آن بپردازیم. حضرت علی (ع) با اخلاق خوش و روح بیداری كه داشتند انسان ها را گرد یكدیگر جمع كردند. با اخلاق تمام بشریت را می توانیم جذب نماییم. امروز علمای شیعه و سنی باید پرچم اتحاد را بالا ببرند و همه بدانیم كه تفكر علمای شیعه و سنی نسبت به یكدیگر تفكری توأم با احترام بوده است. چه كسی می گوید رهبران مذاهب اسلامی با هم به شكلی بد رفتار می كردند. آنها نمی خواهند ما بگوییم همه با هم برادر و خواهر هستیم در صورتیكه بالاتر از وحدت و برادری ما چیزی نداریم و این وظیفه علمای شیعه و سنی است كه باید آنرا برای مردم تبیین كنند.




منبع:

1398/04/25
15:59:01
5.0 / 5
4206
تگهای خبر: آینده , برند , دانشگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۳
ArtKit کیت هنری
artkit.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كیت هنری محفوظ است

كیت هنری

کیتهای هنری